Мак Мове-Скопје

info@makmove.com.mk
 

Почитувани посетители,

 

Нашиот web site е сеуште во изработка.

За било какви информации и барања, слободно контактирајте не на:

 

МAK Мове - Скопје

ул. А.Урдаревски бб

1000 Скопје, Р. Македонија

Тел.: +389 2 3096 697

Фах.: +389 2 3096 697

е-маил: info@makmove.com.mk

 

 

Како до перфектна селидба ? Тоа е наша обврска и задача, која со задоволство ја испорачуваме до секој наш клиент.

We make your move really good expirience...